Tillämpa programinställningarna på en annan dator

Expandera alla | Dölj alla

När du har konfigurerat Kaspersky på ett särskilt sätt kan du sedan tillämpa inställningarna på en annan dator. Kaspersky fungerar då på samma sätt på båda datorerna.

Kaspersky-programmets inställningar sparas i en konfigurationsfil som går att flytta mellan olika datorer.

Inställningarna för Kaspersky-programmet flyttas till en annan dator i tre steg:

1. Spara Kaspersky-programmets inställningar i en konfigurationsfil.
  2. Flytta konfigurationsfilen till en annan dator (t.ex. via e-post eller en flyttbar enhet).
  3. Importera inställningarna från konfigurationsfilen till Kaspersky-programmet som är installerat på den andra datorn.

Exportera inställningar

Importera inställningar